Karácsonyi műsor

karacsonyi_musor_corkisuli

Karácsonyi műsor 2020

… várakozás, készülődés, lelkes és izgatott angyali arcocskák …
A Corki Magyar Iskolában és Óvodában immáron 11 éves múltra tekint vissza a karácsonyi rendezvény lebonyolítása. Minden évben igyekszünk egy meghitt, családias eseményt rendezni az itt élő magyar közösségnek, ezzel fontos hagyományt teremtve.
Azonban ebben az évben egy teljesen más, korlátokkal teli, un. buborékokban történő ünneplést tartottunk magunkban, szülők, családtagok, barátok és ismerősök nélkül.
… várakozás, készülődés, lelkes és izgatott angyali arcocskák …
Tegnap minden gyermek izgatottan várta az utolsó napot, hisz tudták, hogy ugyan a testvérek most nem állhatnak együtt a színpadon, de az osztálytársakkal és a tanító nénijükkel egy olyan csodát teremtenek, ahol a háttérben felcsendülnek a karácsonyi dallamok, a karácsonyfa alá kerülnek az ajándékok, az adventi koszorún meggyullad a 4. gyertya lángja, és a levegőben a fahéj, narancs, szegfűszeg illata is érezhető. A nagyobbak együtt díszítették fel a termet és készültek a karácsonyi műsor előadására.
… várakozás, készülődés, lelkes és izgatott angyali arcocskák …
Egy külön teremben volt felállítva a színpad, háttérben a Betlehemi csillag, a Szent család és a jászol.
Külön-külön minden iskolai és óvodai osztály itt énekelte el közösen a dalokat és mondták el a verseket, ezzel sokunk szemébe könnyeket csalva arra gondoltunk, hogy milyen jó, hogy így is együtt lehettünk, meg tudtuk egymást ajéndékozni, még élő zenét is hallhattunk Luca előadásában szintetizátoron és még Bence és Robi is velünk lehetett a távoli Tipperary megyéből online.
… várakozás, készülődés, lelkes és izgatott angyali arcocskák …
A gyermekek által már nagyon várt osztály karácsony még az idén is egy meghitt, szűk körű, de hangulatos eseményt varázsolt az iskolai osztálytermekbe.
2020. december 20.

Nagykövet Úr beszéde

Iskolaigazgató beszéde

Óvodások műsora - Katica csoport

Óvodások műsora - Maci csoport

I. osztályosok műsora

III. osztályosok műsora

II. osztályosok műsora

IV. osztályosok műsora

Pedagógusok jókívánsága

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed