Támogató partnereink

Skinnytrans Express Cargo

Skinnytrans – az Ön csomagszállítója Írországba, Magyarországra, Angliába és egész Európába!

Vállalkozásunk kutyaszállítással foglalkozó cégként indult pár évvel ezelőtt. Eredetileg csupán kutyákat szállítottunk, de a növekvő igény és a megrendelők kérései miatt úgy döntöttünk, hogy személyi csomagok szállítását, költöztetést és személyszállítást is vállalunk. 2014-től a Skinnytrans Futárszolgálat teljeskörű szállítást vállal Európa nagy részén. A Skinnytrans egyedi költöztetési modellje a Lépcsőzetes Költöztetés nem csak egyedülálló ebben a szakmában, de számos elégedett ügyfél is igazolhatja a költöztetés jelentős megkönnyítését. Cégünk büszkén kijelentheti, hogy eddig mindig hűek voltunk a mottónkhoz: “Pontosság és megbízhatóság” és továbbra is célunk, hogy betartsuk.

Mivel sokat találkozunk külföldön élő magyarokkal és rendszeresen szállítunk Magyarországra, cégünk új célja az Európában élő magyarok összekötése lett. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy összekössük az írországi, angliai, franciaországbeli és egyéb európai országokban élő magyarokat és hazai szeretteiket. Ennek fényében rendszeresen veszünk részt a helyi közösségek jótékonysági kezdeményezéseiben és támogatjuk az írországi magyarok közösségi találkozóit.

2019-től cégünk teljes körű állatszállítási engedélyekkel rendelkezik és a szigorú EU-s törvények betartásával teszi lehetővé a kedvencek és gazdáik együttlétét.

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed