Cork-i Magyar Iskola és Óvóda Szabályzata

A Cork-i Magyar Iskola és Óvoda pedagógusai által összeállított szabályzat:

A Cork-i Magyar Iskola és Óvoda weboldalán található naptárban megjelölt tanítási napokon történő foglalkozásokon a tanitó/tanár/foglalkozást vezető pedagógus felügyeletével a gyermekek fegyelmezési módszerét elfogadom.

A Cork-i Magyar Iskola és Óvoda ünnepi rendezvényein, mint például évnyitó, évzáró illetve a március 15-i ünnepségen a gyermekek fehér ingben/blúzban és sötét nadrágban/szoknyában jelennek meg.

A Cork-i Magyar Iskola és Óvoda összes pedagógusa a szülőkkel együttműködve azon fáradozik, hogy a gyermekek legjobb tudásuk szerint oldják meg a félévenként történő felmérő dolgozatokat és minden tanórára megírják a házi feladatot.

Bármilyen, – a szülők részéről felmerülő – kérdés/kérés/probléma megoldása egy előre egyeztetett időpontban történik az iskola egy vezetőségi illetve a pedagógusok valamelyike között.

Betegség/hiányzás esetén a szülő előre tájékoztatja az iskola vezetőségét az info@corkisuli.com e-mail címen vagy az online űrlapon keresztül.   A tanórán előforduló rosszullét, betegség esetén a szülőt azonnal értesítjük, aki a gyermeket ezután hazaviszi.

A szülők és az iskola pedagógusai közötti kommunikáció az info@corkisuli.com e-mail címen történik.

A megjelölt tanítási napokon minden gyermek időben, 9:45-re érkezik iskolába.   Tanítás után minden gyermek szülői felügyelettel távozik az iskola helyszínéről amennyiben azt a szülő előre nem jelezte másképpen.

Az iskola helyszínén található értékekre, az iskola tulajdonában lévő tárgyakra minden gyermek a legjobb tudása szerint vigyáz.

Az ebédidőben elfogyasztható ételdoboz nem tartalmazhat joghurt italt illetve rágógumit, de minden más, rövidebb idő alatt elfogyasztható ételt/italt tartalmazhat, mint pl. szendvics, gyümölcs illetve víz, gyümölcslevek.

A Cork-i Magyar Iskola és Óvoda pedagógusai nem vállalnak felelősséget a gyermekek tulajdonában lévő, az iskola területén elveszített illetve megrongált tárgyakért.

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed