Események

Mikulás-ünnepség

  • Időpont:
    • december 2, 2018
    • 11:00 to 13:00
  • Helyszín:

    Deerpark Christian Brother's School, St. Patrick's Road, Turners Cross, Cork T12 XT9

  • Kapcsolat:

Tegnap nagyon izgalmas nap volt az óvodában. A nap első felében játszottunk, majd amikor megérkeztek a szülők és a külsős gyermekek is, a Mikulásra várva a kézműves foglalkozás alatt mi is készítettünk egy Mikulást papírból. Amikor a Mikulás megérkezett, énekeltünk neki.

A nap mesefilm vetítéssel zárult.

Időpont

2018. december 2.

A Mikulás mindenkit köszöntött és még sokan beszélgettek is vele. Nagyon barátságos volt és azt mondta, hogy tavaly is itt járt nálunk.

Mindenki egy nagy csomagot kapott a Mikulástól!

Az iskolai épületben már 10.30-kor elkezdődött a nagyon érdekes élménybeszámoló a cserkészetről, amit Dublinban, Corkban és Magyarországon élő cserkészek tartottak a Szülői Munkaközösség termében.

A nap 2. felében a cserkészekkel és a tanító nénikkel együtt meghallgattuk a ‘Mikulás sapkája’ c. mesét, és ezzel kapcsolatban feladatokat kellett megoldanunk a különböző állomásokon, mint. pl. verset tanulni és énekelni. Az utolsó állomás után a Mikulás Házához mentünk, ahova rénszarvas lábnyomok vezettek és azon kellett végigmennünk.

Egy kevés idő elteltével megérkezett a Mikulás.

A nap folyamán megtanult verset, (Weöres Sándor: Száncsengő) elmondtuk a Mikulásnak és elénekeltük a ‘Télapó itt van’ c. dalt gitáros kísérettel.

Ezután mindenkit megajándékozott a Mikulás egy nagy csomaggal!

Az ünnepség végén Erzsébetet is felköszöntöttük születésnapja alkalmából Zsuzsa finom süteményével.

Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek az első ‘Cserkészet a Mikulás puttonyában’ c. hagyományteremtő ünnepségünkön!

Join event

2018-12-2 11:00 2018-12-2 13:00 Europe/London Mikulás-ünnepség Tegnap nagyon izgalmas nap volt az óvodában. A nap első felében játszottunk, majd amikor megérkeztek a szülők és a külsős gyermekek is... Deerpark Christian Brother's School, St. Patrick's Road, Turners Cross, Cork T12 XT9
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed